Meet Lesley, Michelle & Spencer

Meet Lesley, Michelle & Spencer

Hebben jullie ‘Frankly’ al geluisterd? Op het album horen we 3 top vocalisten! Lesley van der Aa, Michelle Oudeman en Spencer Croes. Er was na de opnames van backing vocals zo’n goede klik dat het niet anders kon dan dat zij ook de lead zang opnamen. En dat pakte fantastisch uit! We horen afwisselend zangeressen Lesley van der Aa (o.a. André Hazes, De Toppers, Trijntje Oosterhuis, Beste Zangers) en Michelle Oudeman (o.a. Do, Shirma Rouse, Trijntje Oosterhuis, Jan Akkerman), en als male vocalist horen we Spencer Croes (o.a. Berget Lewis, Do, Phil Collins, Boris). Wat. Een. Team!

Ons debuut album Frankly is nu te luisteren op alle streamingsmedia: https://ffm.to/frankly

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phone: